News

2016 June

21
/06
Jackie Chan, Robert De Niro, Ethan Hawke, Julianne Moore, Gary Oldman, Al Pacino, … Het is maar een greep uit de schare internationale filmsterren die The Searchers binnenkort naar u brengt. De twee hoofdrolspelers in dit mooie film- en ondernemersverhaal zijn Elise Van Marcke en Olivier Van den Broeck. Zij verdienden allebei hun sporen bij de gereputeerde filmdistributeur Remain in Light en startten verleden jaar met het nieuwe filmdistributiebedrijf The Searchers (www.thesearchers.be).
01
/06
Biotech Fonds Vlaanderen (BFV) werd in 1995 opgericht als Vlaams overheidsfonds met een oorspronkelijk kapitaal van 25 miljoen euro en met als doelstelling om de biotechsector in Vlaanderen verder te doen uitgroeien via investeringen met durfkapitaal. Het operationele beheer van BFV werd sedert de opstart van het fonds waargenomen door het gespecialiseerde biotechinvesteringsteam van Gimv, waarmee BFV ook telkens co-investeerde.

2016 May

31
/05
PMV voorziet een deel van de financiering voor de overname van de luxe-praline producent en verdeler Pralibel door BeNe Holding, de moedervennootschap boven chocolateriebedrijven Ickx, Dragee en Rosenberg.
27
/05
PMV voorziet een deel van de financiering voor de verwerving van een meerderheidsbelang van het Nederlandse investeringsfonds Mentha Capital in de Belgische telecomoperator Destiny.