News

2016 July

26
/07
Het komt almaar vaker voor, een drone dat dreigt te botsen met een commercieel vliegtuig of een helicopter. Om het luchtruim veilig te houden, heeft de Antwerpse start-up Unifly software ontwikkeld om drones in de lucht te lokaliseren.
13
/07
In deze versie van haar ABC geeft de Vlaamse investeringsmaatschappij PMV inzicht in haar activiteiten en verwezenlijkingen van het jaar 2015. Traditiegetrouw geeft dit boekwerk ook op ruimere schaal inzicht in de beweegredenen, focus en doelstellingen van de organisatie. Zo vormt het een leidraad voor wie wil weten wat PMV drijft en op koers houdt.

2016 June

21
/06
Jackie Chan, Robert De Niro, Ethan Hawke, Julianne Moore, Gary Oldman, Al Pacino, … Het is maar een greep uit de schare internationale filmsterren die The Searchers binnenkort naar u brengt. De twee hoofdrolspelers in dit mooie film- en ondernemersverhaal zijn Elise Van Marcke en Olivier Van den Broeck. Zij verdienden allebei hun sporen bij de gereputeerde filmdistributeur Remain in Light en startten verleden jaar met het nieuwe filmdistributiebedrijf The Searchers (www.thesearchers.be).
01
/06
Biotech Fonds Vlaanderen (BFV) werd in 1995 opgericht als Vlaams overheidsfonds met een oorspronkelijk kapitaal van 25 miljoen euro en met als doelstelling om de biotechsector in Vlaanderen verder te doen uitgroeien via investeringen met durfkapitaal. Het operationele beheer van BFV werd sedert de opstart van het fonds waargenomen door het gespecialiseerde biotechinvesteringsteam van Gimv, waarmee BFV ook telkens co-investeerde.