News

2017 November

10
/11
De Antwerpse start-up PlayPass verovert de markt van festivals en andere evenementen met slimme polsbandjes. Daarmee krijgen bezoekers niet alleen toegang tot het terrein, maar kunnen ze ook cashloos betalen (en meer uitgeven). De Antwerpse ondernemers achter PlayPass doen al jaren Rock Werchter aan en tellen ook andere grote festivals als klant.
10
/11
Het Britse energieconcern Centrica verwierf onlangs de Antwerpse stroomafschakelaar REstore voor 70 miljoen euro. REstore is nog maar opgericht in 2012, maar heeft op vijf jaar tijd al een imposant parcours afgelegd. In 2016 prees consultant Deloitte de onderneming als het snelst groeiende technologiebedrijf in Belgiƫ. De technologie van REstore hielp al om 3,3 miljoen ton CO2 uit te sparen. Dat is het equivalent van de jaarlijkse uitstoot van zowat 700.000 wagens.
08
/11
Vandaag zijn de eerste bouwwerken gestart op Eiland Zwijnaarde, dat samen met het huidige Technologiepark Ardoyen wordt gepositioneerd als Tech Lane Ghent. Alinso Group bouwt er voor Mainfreight een logistiek centrum. De start van de eerste bouwwerken op de logistieke zone van Tech Lane Ghent is een nieuwe mijlpaal in de ontwikkeling van dit uiterst goed ontsloten bedrijventerrein. Het 35 hectare grote bedrijvenpark wordt de thuisbasis van bedrijven uit de kenniseconomie, logistiek en watergebonden distributie.

2017 October

18
/10
De Vlaamse investeringsmaatschappij PMV heeft een achtergestelde lening verschaft aan Play AV nv, gespecialiseerd in de verkoop, verhuur en installatie van audiovisuele producten en diensten.