News

2017 February

22
/02
Kebony wordt allereerste winnaar van de Prijs voor de Nieuwkomer van het Jaar. Kebony, een mooie houtsoort die wordt aanbevolen door toonaangevende architecten, krijgt met de Foreign Investment Trophy als ‘nieuwkomer van het jaar’ nogmaals een succesvolle erkenning. De prijs is toegekend door Flanders Investment & Trade en erkent Kebony als buitenlandse firma met een belangrijk investeringsproject in Vlaanderen.
08
/02
Vandaag bracht Philippe Muyters, Vlaams minister van Werk, Economie, Innovatie en Sport een bezoek aan de site van de tweede Europese Kebony-fabriek en dit om het baanbrekende aspect van de nieuwe fabriek in de verf te zetten. Het evenement vond plaats een jaar nadat Kebony had aangekondigd dat het 19,05 miljoen euro (177,5 miljoen Noorse kronen) had verzameld, onder meer bij de Vlaamse investeringsmaatschappij PMV, om de nieuwe faciliteit te bouwen en luidt een nieuw hoofdstuk in voor Kebony, dat gepaard gaat met uitbreiding om tegemoet te komen aan de vraag.
01
/02
PMV vestigt uw aandacht op de lancering van een aanbesteding voor een Ontwerp & Bouwopdracht. Het gaat om BlueChem, de incubator voor duurzame chemie in Antwerpen.
01
/02
Confo Therapeutics, an emerging drug discovery company, today announced that it has received a €1.6 million grant from VLAIO (Flanders Innovation & Entrepreneurship). Confo Therapeutics will use the grant, which has a duration of 2 years and which will mostly be allocated to the Company’s Drug Discovery Center in Gent, to discover new GPCR agonist compounds for the treatment of fibrosis. Last month, through its Target Discovery Center in Brussels, the Company was also awarded a €0.97 million grant from Innoviris, the Brussels Institute for the encouragement of scientific research and innovation, to further broaden the applicability of its proprietary Confo® technology.