News

2017 September

26
/09
Confo Therapeutics, an emerging drug discovery company, today announced that it has entered into a drug discovery collaboration with H. Lundbeck A/S, a global pharmaceutical company specializing in psychiatric and neurological disorders. The goal of the collaboration is to deploy the Company’s proprietary Confo® technology to discover novel, small molecule therapeutic compounds acting upon two G-protein coupled receptors (GPCRs).
26
/09
Confo Therapeutics, een opkomend geneesmiddelontwikkelingsbedrijf, kondigde vandaag aan dat het gaat samenwerken met H. Lundbeck A/S, een wereldwijd farmaceutisch bedrijf gespecialiseerd in psychiatrische en neurologische aandoeningen. Met deze samenwerking wil het bedrijf zijn gepatenteerde Confo®-technologie uitrollen om nieuwe, kleine moleculeverbindingen te ontdekken die inwerken op twee G-proteïnegekoppelde receptoren (GPCR’s).
18
/09
Joseph Bricks – what’s in a name? - is opgericht door Wim Heylen en Matthieu van den Berg. Het in het Maasmechelse industriegebied gevestigde bedrijf is gespecialiseerd in de productie van baksteenstrips en ontwikkelde een even eenvoudige als revolutionaire productiemethode die ervoor zal zorgen dat veel Belgen voortaan nog maar een halve baksteen in de maag – en tegen de gevel - zullen hebben.
14
/09
De Vlaamse Erfgoedkluis zoekt namens de Stad Oudenaarde erfpachtkandidaten voor de herontwikkeling van het “Huis de Lalaing”. Dit herbestemmingsproject zal worden gevoerd via een marktprocedure voor het aantrekken van private investeerders en/of exploitanten voor de acquisitie via erfpacht, renovatie/restauratie en de exploitatie van de site.