Blijf op de hoogte

Onze financieringsoplossingen zijn bestemd voor de financiering van uw materiële, immateriële en financiële investeringen, evenals voor de financiering van uw behoefte aan bedrijfskapitaal die gepaard gaat met de uitbouw van uw activiteit.

PMV financiert ook de overname van de aandelen van een bestaande vennootschap of de overname van een (deel van een) handelsfonds. Zo’n overname kan kaderen in een familiale opvolging, een management buy-out (MBO) of een management buy-in (MBI). PMV stimuleert dynamische en competente managers in hun ondernemerschap door hen financieel te ondersteunen bij de overname van bedrijven. Zij geven vaak een nieuw elan aan de onderneming en kunnen de nodige strategische keuzes maken die nodig zijn om de onderneming verder te laten groeien of te laten standhouden in gewijzigde marktomstandigheden.

Wenst u bestaande schulden te herfinancieren over een langere looptijd om zo voldoende werkingsmiddelen te behouden om de continuïteit en/of groei te vrijwaren? Ook dan kunnen bepaalde van onze financieringsoplossingen u misschien interesseren.