nl
Nieuwsbrief
Nieuws & Inspiratie

PMV cofinanciert de participatie van Mentha Capital in Destiny

27 mei 2016
pmv-logo

Mentha Capital, een Nederlandse investeringsvennootschap die focust op Nederlandse en Vlaamse kmo’s uit diverse sectoren, investeert in het kapitaal van Destiny, samen met de oprichters en het management, om met het bedrijf de volgende stap op hun groeipad te kunnen zetten. Hiervoor kijkt men voornamelijk naar overnames in West-Europa.

Destiny werd in 2008 opgericht door de broers Daan en Samuel De Wever, en evolueerde ondertussen tot een sterk groeiende en rendabele leverancier van telecomdiensten (vaste/mobiele telefonie, internet, Unified Communications en cloud toepassingen, etc.) aan kmo’s. Het bedrijf realiseerde in 2015 een omzet van circa 13 miljoen euro, en stelt 56 werknemers te werk.

Destiny werd in haar beginjaren ondersteund door een reeks investeerders, waaronder de ARKimedesfondsen ARK Angels en ING Activator, en enkele business angels, en vindt nu de tijd rijp om met een slagkrachtige financiële partner verder te bouwen aan het succesverhaal.

In 2015 sleepte Destiny nog de ‘Prijs van de Vlaamse regering voor de ‘Beloftevolle Onderneming van het Jaar 2015’ in de wacht.

QUOTE EDO PFENNINGS, PARTNER MENTHA CAPITAL

“Wij zijn zowel overtuigd van het groeipotentieel en de verdere ontwikkelingen binnen de cloud- en telecommarkt als van de belangrijke rol die Destiny, als jong en innovatief bedrijf, hierin speelt. Daarom ondersteunen wij hen graag met het nodige kapitaal en de expertise om hun ambities concreet te maken.”

QUOTE DAAN DE WEVER, CEO DESTINY

”Binnen de sterk gefragmenteerde cloud- en telecommarkt hebben wij de duidelijke en sterke ambitie om de aankomende consolidatiegolf te leiden. Destiny heeft dan ook concrete plannen om op korte termijn hele gerichte (internationale) overnames te doen. We zijn dan ook verheugd met de steun van Mentha Capital als financiële partner die over de nodige expertise beschikt om onze ambities te realiseren.”

MEER INFO

Daan De Wever
CEO Destiny
T +32 (0)2 401 97 00
E info@destiny.be

Edo Pfennings
Partner Mentha Capital
T +32 (0) 20 636 31 40
E info@menthacapital.com

Frank Kindt
Woordvoerder PMV
M 0472 420 790