nl
Nieuwsbrief
Nieuws & Inspiratie

PMV financiert expansie van Novid, een leverancier van audiovisueel materiaal

12 mei 2017
novid-pmv

PMV verschaft een achtergestelde lening aan Novid ter versterking van de balans en de ondersteuning van het mooie groeiverhaal van het bedrijf. Met deze financiële hefboom kan Novid verder investeren in de nieuwste technologieën en uitbreiden naar nieuwe markten.

Novid is gespecialiseerd in de verhuur en de verkoop van audiovisueel materiaal voor beurzen, sportwedstrijden, live events, media, etc. Het bedrijf begeleidt zijn klanten met advies op maat, logistieke en technische ondersteuning en met diensten na verkoop.

Sinds zijn oprichting in 2003, door ondernemers Wouter Van Beirendonck en Vicky Waldukat, is Novid uitgegroeid tot een stevige kmo die in 2016 een omzet realiseerde van meer dan 5 miljoen euro. Het bedrijf is gevestigd in Kontich en stelt op vandaag zo’n drieëndertig mensen tewerk.

Om de volgende stap in zijn groeiverhaal te kunnen zetten, wil Novid in de komende jaren verder investeren in hoogtechnologisch materiaal (zoals LED, OLED, LCD, laser, enz.) en eigen ontwikkelingen. Ook de internationale verhuuractiviteiten in Frankrijk, Zwitserland, Noord-Italië en Duitsland zullen een impuls krijgen dankzij deze bijkomende financiering.

De flexibele bedrijfslening van PMV zorgt voor bijkomende investeringscapaciteit, alsook voor een hefboom die de banken toelaat om extra kredieten te verlenen.

QUOTE WOUTER VAN BEIRENDONCK EN VICKY WALDUKAT

Dankzij deze financiering kunnen we Novid het draagvlak geven dat het verdient. Het is pas tijdens de samenwerking met PMV dat je als zaakvoerder beseft dat je harder aan de “breedte” van je bedrijf moet werken, dan aan – pakweg – je materiaalpark. En dat is exact wat we in de komende jaren gaan doen.

MEER INFO

Wouter Van Beirendonck
CEO Novid
T (+32) (0)3 449 50 05
contact@novid.be