nl
Nieuwsbrief
Nieuws & Inspiratie

PMV gelooft in de groei van Play AV, een leverancier van audiovisuele diensten

18 okt 2017
play-av-pmv

De Vlaamse investeringsmaatschappij PMV heeft een achtergestelde lening verschaft aan Play AV nv, gespecialiseerd in de verkoop, verhuur en installatie van audiovisuele producten en diensten.

Play AV is al dertig jaar lang een gerenommeerde full service-speler op de audiovisuele markt. Het bedrijf is opgericht in 1988 en kende de laatste jaren een sterke groei, zowel intern als door externe overnames. De omzet verdubbelde en het personeelsbestand klom naar veertig voltijdse equivalenten. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Nazareth en een vestiging in Zellik.

Om de groei van de vennootschap verder te ontplooien en te professionaliseren ging oprichter en CEO Dirk Verhellen in zee met een sterk team.

De nieuwe groeistrategie legt de klemtoon op het verbeteren van de operationele efficiëntie door digitalisering, het verhogen van de digitale commerciële inspanningen, de stijgende vraag naar recurrente onderhoudscontracten, de verdere ontwikkeling van de congresmarkt – ook in Wallonië – en nieuwe verhuurformules. Bovendien digitaliseren bedrijven steeds meer. Ook daarop wil Play AV handig inspelen.

Play AV organiseerde al talloze evenementen en heeft een waslijst van trouwe en gediversifieerde klanten, met grote namen zoals Belfius, Record Bank, Ghelamco Arena, Gateway (Deloitte), KPMG, Willy Naessens, Square, Eandis, Arcelor Mittal, Electrabel, het Red Star Line Museum, Bekaert, Kortrijk Xpo, De Montil, BASF, Digipolis, EEG, VRT en het Vlaams en Waals Parlement.

De extra middelen dienen voor het implementeren van de nieuwe groeistrategie.

OVER PLAY AV

Play AV is een pionier in de audiovisuele markt met als kernactiviteiten de verhuur, verkoop en installatie van audiovisuele diensten en materialen. De firma hanteert eenzelfde kwaliteitsvolle aanpak en streeft ernaar de dienstverlening naar de klant toe nog verder te optimaliseren. www.playbiz.be

MEER INFO

Dirk Verhellen
CEO Play AV
T +32 (0)9 381 86 40
dirk.verhellen@playbiz.be
www.playbiz.be

Frank Kindt
Woordvoerder PMV
M 0472 420 790