nl
Nieuwsbrief
Cases

Chili Publish

  • Equity investments
  • Portfolio equity investments
  • Risicokapitaal
chili-publish-pmv

Deze investering stelt ons in staat onze oplossing, community en ons team te laten groeien, zodat elke professional in elke markt professionele, on-brand visuals kan creëren en hergebruiken.

Kevin Goeminne, CEO van CHILI publish

CHILI publisher is een op cloudtechnologie gebaseerd creatief automatiseringsplatform dat merken, interne teams en partnerbureaus in staat stelt om visuele content te creëren, bewerken en delen, volledig conform de merkrichtlijnen, dankzij beveiligde grafische sjablonen.

Kleine en grote bureaus evenals Fortune 500 merken als Carrefour, Coca-Cola en Mars uit diverse bedrijfstakken zoals retail, FMCG, onroerend goed, automotive e.d. vertrouwen op CHILI publisher om hun geautomatiseerde personalisatie op schaal te stroomlijnen.

CHILI publisher wordt ook gebruikt door MarTech-verkopers als Sitecore, 4AllPortal, Akeneo, Horizontal, Pimcore e.d. om nieuwe inkomstenbronnen aan te boren en nieuwe, waardevolle verbindingen te leggen tussen contentplatforms.

Partners in ambitie bij Chili Publish

CHILI publish haalde in maart 2022 10 miljoen euro op in een financieringsronde geleid door Connected Capital met de medewerking van bestaande investeerders Group MC, Pamica en PMV.

Die financiering wordt aangewend om de ontwikkeling van de oplossing en community te versnellen, nieuw talent aan te trekken en de go-to-market- en verkoopactiviteiten van het bedrijf te stimuleren in de Verenigde Staten en Europa.

Investeringsteam Chili Publish

Evy Bruyland Senior investeringsmanager evy.bruyland@pmv.eu
Emile Symons Investeringsmanager emile.symons@pmv.eu