nl
Nieuwsbrief
Cases

Teamleader

  • Start-ups & scale-ups
  • Equity investments
  • Exits equity investments
Teamleader

Bij Visma zijn we terechtgekomen in een winnend team waarin we de autonomie behouden om ons bedrijf voort te zetten. Tegelijkertijd kunnen we hulp krijgen op het gebied van technologie, security, commercie en bedrijfsvoering.

Jeroen De Wit, oprichter en CEO van Teamleader

Teamleader werd opgericht in juli 2012 om ondernemers te helpen met hun bedrijf. Na jarenlang maatwerksoftware te hebben ontwikkeld, was het voor oprichter Jeroen De Wit duidelijk dat er vraag is naar één gebruiksvriendelijke tool die CRM, offertes, facturatie en projectmanagement aankan.

Teamleader is inmiddels uitgebreid naar Frankrijk, Spanje, Italië en Duitsland, naast België en Nederland. Tien jaar na de oprichting werken meer dan 13.000 organisaties met Teamleader en stroomt er voor meer dan 10 miljard euro aan facturen door de systemen van Teamleader.

Om te voldoen aan de toegenomen vraag naar software, om sneller te innoveren en om haar groeiambities te versnellen, heeft Teamleader zich aangesloten bij het Noorse softwareconcern Visma.

Partners in ambitie bij Teamleader

De reis van Teamleader werd ondersteund door verschillende VC-investeerders. Fortino Capital was de eerste investeerder en leidde de eerste investeringsronde in 2014. In 2018 stapten zowel Keen Venture Partners als PMV in om de groei van Teamleader verder te ondersteunen.

Investeringsteam Teamleader

Evy Bruyland Senior investeringsmanager evy.bruyland@pmv.eu
Roald Borré Groepsmanager Risicokapitaal roald.borre@pmv.eu +32 (0) 2 274 63 71