nl
Nieuwsbrief
Cases

Waylay

  • Equity investments
  • Portfolio equity investments
  • Groeien
waylay-Leonard-Donnelly-pmv

Deze investering bevestigt onze visie en inzet om de complexiteit van software-integratie te verlichten in het kader van de aanhoudende automatisering waarmee bedrijven vandaag te maken hebben.

Leonard Donnelly, CEO Waylay

Waylay bouwt een platform waarmee ondernemingen snel en op grote schaal kunnen automatiseren. Het softwarebedrijf mikt met zijn ‘hyperautomatiseringsplatform’ op complexe digitale transformatietrajecten in uiteenlopende sectoren. Ontwikkelaars kunnen met de technologie hun assets, apparatuur en bedrijfsprocessen monitoren, stroomlijnen en optimaliseren. Het platform voorziet gebruiksvriendelijke integraties voor elk team inclusief operations, engineering en support. Waylay is opgericht in 2014 en heeft zijn hoofdkantoor in Gent, met groeiende teams in Europa, Noord-Amerika en Azië.

Partners in ambitie bij Waylay

Waylay’s initiële seed funding-ronde werd in 2017 geleid door PMV en AAAF. Sindsdien overtuigde Waylay heel wat klanten, zowel grote wereldwijde merknamen als innovators in verschillende markten, van de industrie en gebouwen tot de transportsector, telecom en financiële diensten.

In juni 2022 haalde Waylay een Serie A-financieringsronde op bij Yokogawa Electric Corporation, een Japanse multinational op het gebied van elektrotechniek en software, samen met bestaande investeerders PMV en Ark Angels Activator Fund (AAAF).

De nieuwe financiering zal worden gebruikt om Waylay’s team te laten groeien, de productontwikkeling te versnellen en het klantenbestand verder uit te breiden in Noord-Amerika, Europa en Azië.

Bezoek de website van Waylay

www.waylay.io