nl
Nieuwsbrief
Cases

Investsuite

  • Start-ups & scale-ups
  • Equity investments
  • Portfolio equity investments
Laurent Sorber and Bart Vanhaeren - InvestSuite

We willen onze innovaties naar financiële instellingen over de hele wereld te brengen.

Laurent Sorber and Bart Vanhaeren - InvestSuite

InvestSuite is een B2B InvestTech-bedrijf dat financiële instellingen over de hele wereld een reeks krachtige white-label beleggingsoplossingen biedt om hen te helpen hun klanten de beste beleggingservaring te bieden. Het bedrijf groeide de afgelopen twee jaar naar 70 medewerkers en heeft nu kantoren in Leuven, Londen, Warschau, Amsterdam en Sydney. Het heeft meer dan 20 klanten in 14 landen, voornamelijk in Europa en het Midden-Oosten, en breidt uit naar Azië en Noord-Amerika.

Sinds de oprichting in 2018 heeft InvestSuite een suite van succesvolle B2B InvestTech/WealthTech-oplossingen ontwikkeld voor portefeuilleconstructie, digitaal beleggen en next-generation portfoliorapportage.

Partners in ambitie bij Investsuite

InvestSuite kondigde in september 2022 de closing aan van een Serie A investeringsronde van €6 miljoen, wat het totaal opgehaalde bedrag op €15 miljoen brengt sinds de oprichting. InvestSuite verwelkomde daarbij twee nieuwe strategische investeerders, de Cronos Group en OSOM Finance, naast bestaande investeerder PMV.

“In de snel evoluerende markt van WealthTech en InvestTech heeft InvestSuite een gediversifieerde productportefeuille ontwikkeld waar financiële instellingen met grote belangstelling naar kijken omdat het hen de nodige instrumenten kan bieden om te voldoen aan de behoeften van een opkomende generatie beleggers. Dankzij deze financieringsronde kan het bedrijf zijn productportefeuille verder commercialiseren en een referentie worden binnen de financiële sector.” Roald Borré, PMV

Investeringsteam Investsuite

Robin Mees Senior investeringsmanager robin.mees@pmv.eu
Johan Keppens Principal investeringsmanager Johan.Keppens@pmv.eu