nl
Nieuwsbrief
PMV voor

Start-ups en scale-ups

Wanneer u als starter, scale-up of sterke groeier over onvoldoende stabiele cashflows beschikt en een belangrijke investeringsperiode moet overbruggen

Ons gespecialiseerd aanbod

PMV verschaft risicokapitaal – altijd in cofinanciering met de markt – zowel in een vroeg stadium als aan de meer mature bedrijven. Dat kan gaan van beperkte tickets -dikwijls in de vorm van converteerbare achtergestelde leningen- tot grote kapitaaltickets.

PMV is anders dan veel andere kapitaalverschaffers. Ze heeft geen voorbestemde exitdatum en kan dus jaren samen met uw bedrijf aan de toekomst bouwen. Bovendien is ze een actieve maar geduldige investeerder. Ze zal uw financieringsbehoefte optimaal proberen in te vullen en daarbij rekening houden met zowel uw noden als die van andere stakeholders.

PMV stapt in het kapitaal van bedrijven in verschillende sectoren, maar heeft een bijzonder expertise opgebouwd in de sector van Life Sciences & Care.


Contacteer een expert

Marie Delbeke Hoofd Equity Investments +32 (0)2 229 52 30
Kenneth Wils Hoofd Life Sciences & Care kenneth.wils@pmv.eu +32 (0)2 274 63 83

Kapitaal voor uw onderneming

Zoals elke kapitaalverschaffer investeert PMV om financiële meerwaarde te creëren. Maar PMV wil daarbij ook maatschappelijke meerwaarde opbouwen en zo bijdragen aan de welvaart in Vlaanderen. We werken daarbij samen met alle kapitaalverschaffers in Vlaanderen en beschikken zo over een ruim netwerk en expertise.

Een goed onderbouwd businessplan en sterk managementteam met een duidelijk visie, en een positieve impact van uw bedrijf op de Vlaamse economie, zijn belangrijke criteria voor elke investeringsbeslissing. Wij bekijken graag samen uw financieringsnoden

Jorrit Heidbuchel en Tomas Keppens van speedpedelecproducent Ellio

We willen de beste speed pedelec op de markt ontwikkelen en zo de mobiliteit van morgen vormgeven

Jorrit Heidbuchel en Tomas Keppens van Ellio

Ook interessant